domingo, 17 de junio de 2018

En busca del tresor...


El dimecres passat els nens i nenes de primer vam rebre una carta i un vídeo d’un pirata molt conegut, que ens deia que ens havíem de convertir en pirates per buscar un tresor.
Aquí us deixem el vídeo, perquè el pugueu veure.

L'endemà, tots ens vam preparar i ens vam posar el nostre mocador pirata. 

Marina, la mestra d'educació física, va fer quatre grups: blau, vermell, groc i verd, i ens va dir quin grup ens tocava a cadascú. 
Quan ja ho sabíem, ens va ajudar a posar-nos una corona amb la bandera pirata del color del nostre equip.

A més, van venir a ajudar-nos dos mares de la classe, l’Anna i la Sandra, i els nens i nenes de primer els donem les gràcies per venir.

Cada equip tenia un mapa del col•legi, i per grups vam anar a la recerca del tresor seguint les pistes.

Al llarg de tota la cerca del tresor, vam passar per quatre punts de l'escola: el laboratori, el pati d'infantil, el pati gran i la biblioteca. En cadascun d'aquests punts havíem de respondre, de manera correcta, una pregunta sobre els pirates i havíem de fer una prova d'educació física com ballar, passar-se la pilota, fer un circuit amb els peus junts i fer lletres amb el cos.
Després de superar totes les proves, l'última pista ens va portar a trobar el tresor!

Quan el vam trobar, ens vam reunir amb els companys al pati, ens vam repartir el tresor i vam ballar música pirata tots junts.

Va ser molt divertit i ens ho vam passar molt bé!


No hay comentarios:

Publicar un comentario

BONES VACANCES!

    Estimats nens i nenes de segon,  Que ràpid passa el temps, ja hem acabat el curs!  M'ha agradat molt compartir aquest dos...